
תבשיל אורז ועוף בתיבול ערביריחות של הל, ציפורן וקינמון תמיד פותחים לנו את התיאבון, וכששלושתם מופיעים במתכון אחד - זה כבר סימן טוב. עכשיו רק מוסיפים עוף, אורז, חמוציות, בצל מטוגן ואת העובדה שהאוכל על השולחן תוך פחות משעה. קנינו![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1במחבת רחבה מטגנים את הבצל הפרוס ב-2 כפות שמן זית על אש בינונית-נמוכה כ-10 דקות, עד שהבצל מתקרמל מעט. 2בינתיים מערבבים בקערה את העוף עם התבלינים ושאר שמן הזית, מוסיפים מלח ופלפל ומניחים בצד. 3מוציאים את הבצל המטוגן מהמחבת ומעבירים לקערה. משחימים במחבת החמה את העוף משני צדדיו. 4כשהעוף שחום יפה מוסיפים את האורז, הבצל המטוגן, החמוציות ועוד מלח. מערבבים היטב ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה. 5מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש נמוכה חצי שעה. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה. >> בשבוע שעבר הכנו סלט קוסקוס ועגבניות>> עדיין לא מאוחר להתחיל את אתגר האוכל הבריא שלנו![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |