1 בסיר עם 3-4 כפות שמן זית מטגנים את הבצל כ-3 דקות.
2 מוסיפים את חתיכות העוף ל-3 דקות נוספות. מערבבים ומוסיפים את השום לדקה נוספת ומוסיפים גם את הבטטות לטיגון של 2 דקות.
3 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם כ-3 דקות, עד שהם מכוסים כולם בשמן. מוסיפים את התבלינים ואת חלב הקוקוס, מערבבים ומוסיפים 3 כוסות מים (ולא יותר). מבשלים על אש קטנה כ-12-15 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה כ- 10 דקות נוספות לפני שנוגעים בו.