הרבה לפני שקיבל את התואר שף ופתח את המסעדות שהפכו לסמל סטטוס בעיר תל אביב, חיים כהן החל את דרכו בעולם הקולינריה כשעבד במסעדת "הקיוסק" של שאול אברון. שם נחשף כהן למטבח הצרפתי, התאהב בו ונסע עד לצרפת כדי להתמחות במסעדה בעלת שלושה כוכבי מישלן, אצל השף רוז'ה ורז'ה. מהר מאוד חיים כהן פיתח סגנון ייחודי המשלב חומרי גלם ים תיכוניים במנות צרפתיות, והצליח לכבוש את טעמו של הקהל הישראלי.
>> הטלוויזיה של ישראל עוברת לערוץ 12: כל מה שצריך לדעת לקראת הפיצול של ערוץ 2
בגיל 24 בלבד פתח חיים כהן את מסעדת "קרן" המיתולוגית, שהגישה אוכל בסגנון צרפתי והוגדרה כאחת מהמסעדות ששינו את הסצנה הקולינרית בישראל. במהלך השנים, כהן פתח גם את המסעדות המצליחות "דיקסי", "פילדלפיה" ו"יפו תל אביב". הקריירה הטלוויזיונית שלו החלה עם עליית התכנית "שום, פלפל ושמן זית" ששודרה בערוץ הראשון, ובימים אלה אפשר לראות אותו בשולחן השופטים של "מאסטר שף", בעונה השביעית שמשודרת בערוץ קשת 12. מי מהמתמודדים יצליח להרשים אותו? נצטרך לחכות ולגלות.
>> בואו להיות חברים שלנו בעמוד הפייסבוק הרשמי של מאסטר שף
>> כל התכניות של מאסטר שף לצפייה ישירה
"מאסטר שף": ראשון-שני, 21:00, ערוץ קשת 12