1 מקציפים חלמונים וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים גבינה ומערבבים לתערובת במרקם חלק ואחיד. 2. במיקסר מקציפים את החלבונים לקצף יציב. טורפים 1/3 מהקצף לתערובת הגבינה ולאחר מכן מקפלים את יתרת הקצף לתערובת. 3. מערבבים יחד את האספרסו והברנדי, וטובלים בנוזל את הבישקוטים לרגע מכל הכיוונים (לא משרים!). 4. מסדרים שלושה מהבישקוטים בכוסות הגשה אישיות או בקעריות שקופות, שופכים את התערובת מעל ומכניסים למקרר למשך לילה. לפני ההגשה זורים קקאו בנדיבות, ואפשר לקשט גם עם בישקוט בצד.