פרייד רייס טעים במיוחדמנה קלאסית של אורז וירקות הופכת ללהיט אסייתי בעזרת ווק וכמה תוספות פשוטות: שום, ג'ינג'ר, צ'ילי, כוסברה, אפונת גינה, בצל ירוק, שקדים קלויים, סויה וכמובן - ביצה. מי קופץ איתנו ללאנץ' בבנגקוק?
בת חן דיאמנט
| mako אוכל
| פורסם 06/12/16 07:06
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 בקערה קטנה טורפים את הביצים ומתבלים אותן בפלפל לבן וכפית שמן קנולה. 2 מחממים ווק, מוסיפים שמן ומכינים חביתה רכה. כשהחביתה מוכנה מוציאים אותה ומניחים בצד. 3 מוסיפים שמן לווק, ברגע שהשמן מעלה עשן מוסיפים ג'ינג'ר, שום, כוסברה וצ'ילי, ומטגנים קלות עד להזהבה כחצי דקה. 4 מוסיפים לווק את האורז וממשיכים לערבב כ-3 דקות תוך כדי הפרדת האורז. 5 מוסיפים לווק אפונת גינה ומקפיצים כדקה. ![]() 6 מתבלים בסויה ופלפל לבן ומערבבים כ-3 דקות עד שהאורז מתחמם היטב. מוסיפים את החביתה שהכנו ומפרידים אותה לחתיכות בעזרת כפות הווק. 7 מכבים את האש, מוסיפים את השקדים הקלויים והבצל הירוק, מערבבים ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|