"המפתח בקונדיטוריה זה חיבור בין מרקמים", זה הטיפ הכי חשוב שנתן מיקי שמו, אופה קונדיטור מהמצליחים בארץ, למתמודדי "מאסטר שף" שהגיעו אליו לסדנת העשרה. "אני הייתי בוחר להכין משהו מבצק רבוך אם הייתי מתמודד במאסטר שף, משם השמיים הם הגבול", אמר שמו תוך כדי שהמתמדדים רושמים הכל במחברות.
בנוסף לטיפים מנצחים מספר שמו על חשיבותם של כלי ההכנה ובדיוק בשביל זה נוצר שיתוף הפעולה עם ארקוסטיל. "שיתוף הפעולה התחיל לפני מספר שנים", מספר שמו. "זה מאוד משמעותי שקונדיטור ישתמש באותם הכלים לאורך זמן ויכיר אותם. ומה שמייחד את הכלים של ארקוסטיל זה האיכות". גם אילן עזרא, מנהל השיווק של ארקוסטיל, הגיע להיפגש עם המתמודדים וסיפר על מה שמנחה אותם בחברה: "כל הכלים נעשו עם המון מחשבה, תוך אבולוציה של התפתחות. בעצם הבאנו את הקונדיטוריה המקצועית למטבח הביתי".
בהמשך למדו המתמודדים איך עובדים גם עם כף צלחות ועוד שלל כלים של ארקוסטיל שנותנים יתרון של מהירות ודיוק במטבח. "הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת", סיכם שמו, "זה להשקיע, להיות רציניים ולאהוב את מה ששאתם עושים. התוצאות כבר יגיעו, ובגדול". עכשיו רק נשאר לחכות ולראות האם המתמודדים יישמו את הטיפים הללו גם בתכנית.
>>בואו להיות חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"
"מאסטר שף": ראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת