כשמסימיליאנו די מטאו הגיע לאודישנים של מאסטר שף, לא היה לו מושג מי הם האנשים שעומדים לטעום ולשפוט את האוכל שלו, מה הם חושבים על אוכל איטלקי או כמה כוח יש לתכנית הזאת בידיים. הוא רק עשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב - לבשל. אחרי אודישן מוצלח הוא טיפס שלב אחר שלב בתחרות עד שהגיע לגמר הגדול וניצח אותו בחיוך כובש וצניעות מעוררת השראה. גם ברגע שהקונפטי התפזר מעל ראשו והכריזו עליו כמאסטר שף של ישראל, הוא לא תיאר לעצמו עד כמה החיים שלו עומדים להשתנות.
בראיון ל"אנשים" הוא סיפר לאורלי מירקין על החיים שאחרי התכנית: "פתאום היה לי מקצוע, אנשים מכירים אותי, זה החלום של כל העולים החדשים". בימים אלה הוא עומל במרץ על פתיחת המסעדה החדשה שלו בתל אביב וכבר מחכה בקוצר רוח לצפות בעונה החדשה של מאסטר שף.
עוד בעונה החדשה של "מאסטר שף":
- בחנו את עצמכם: האם המנה הזאת עברה אודישן או לא?
- מבחן הטעימות הגדול: כמה מרכיבים יש במנה חריפה של צ'ילי קון קרנה?
- מה מצפה לנו בעונה החדשה? הצצה לאודישנים של "מאסטר שף"
"מאסטר שף": שבת, ראשון ושלישי ב-21:00 ב-ערוץ 2, קשת