אוכל
אוכל

מיכל אפשטיין: "רוב חיי יצאתי למסעדות, חסר לי זמן בישול"

היא מוכשרת כמו שד במטבח, אבל לכדורסלנית העבר מיכל אפשטיין לא היה הרבה זמן לבשל במהלך חייה, וגם כיום, כך היא מודה בראיון למגזין "דרך האוכל", היא לא פוקדת את הכיריים על בסיס קבוע. אבל אחרי שהחלה להשתפשף כמתמודדת מבטיחה ב"מאסטר שף", היא בהחלט שמה לעצמה למטרה לעשות את זה יותר - ובינתיים, היא מפנקת אותנו במתכון טרי וצבעוני לדג נא עם סלט בורגול על יוגורט

אילנה שטוטלנד | דרך האוכל | פורסם 09/08/15 10:48