1 משרים את סטייק הטונה במרינדה משמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון במשך 30 דקות. על מחבת לוהטת מטגנים את הסטייק במשך 2 דקות מכל צד, עד שהוא נהיה ורוד באמצע. מורידים מהאש ומכסים בנייר כסף.
2 בסיר על אש נמוכה שמים חמאת בוטנים, סוכר חום וחומץ אורז, קורט מלח ופלפל, חצי מכמות הבוטנים החתוכים וממיסים בסיר, עד לקבלת רוטב אחיד.
3 מנקים היטב את עלי האנדיב. טובלים את סטייק הטונה ברוטב ומסדרים בתוך עלה האנדיב. מפזרים מעל את הפלפל צ'ילי ואת יתר הבוטנים.
* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים