הם מבשלים גורמה או לפחות אוכל ממש טוב, מנסים להרשים את השופטים עם טוויסט עדכני, רעיון חדשני וצילחות צבעוני ואף פעם, אבל אף פעם, לא משתמשים בפסטה יבשה או, לא עלינו, באבקת מרק עוף. כל זה טוב ויפה למשימות של מאסטר שף, אבל בבית שלהם, בשקט בשקט ובלי שאף אחד יראה, המתמודדים שלנו דווקא אוהבים דברים אחרים לגמרי. אז מה הגילטי פלז'ר של נבחרת מאסטר שף?
כולם אוכלים את זה, אף אחד לא מדבר על זה. גילטי פלז'ר | צילום: Dirk Rietschel, Istockצ'יטוס, קטשופ וקופסאות שימורים
אל תגלו, אבל דליה אלחדף מספרת ש"מאז שאני ילדה קטנה אני מכורה לתירס מקופסאות שימורים ולצ'יטוס", והיא לא היחידה. מסתבר שקטשופ מככב כמרכיב תזונתי אצל שלי הרמן: "כשעושים 'על האש', לא משנה איזה סטייקים יש, אני תמיד אעדיף נקניקיית עוף של ילדים וקטשופ", היא מודה, ותום פרנץ מנדב את מתכון הגילטי פלז'ר שלו, שימו לב: "סנדוויץ' מחל אחיד עם חומוס קנוי, קטשופ, וגבינה צהובה. זה הרבה יותר טעים ממה שזה נשמע". מישהו רוצה לנסות?
שווארמה, סביח ונקניקיות טבעול
אוכל ביתי מבושל, ממרכיבים טריים בלבד עם ערך תזונתי גבוה? זה אולי מה שחשבתם שהמתמודדים אוכלים, אבל ברשימת ה"גילטי פלז'רס" אפשר לגלות שאלינור מתה על נקניקיות טבעול, אתי לא מפספסת שווארמה מדוכן, ואפילו מיה הטבעונית לא תוותר על סביח, "בכל הזדמנות, אבל בלי ביצה". מתכון לארוחה עם הצעת הגשה מעניינת מציע בני בן ישראל, שאוהב: "שניצל קר, ישר מהמקרר, כשהדלת שלו עדיין פתוחה".
עם כל הכבוד לאוכף טלה, אין כמו שווארמה | צילום: istockphotoסוכריות גומי במקום פבר'זה
ומה עם קינוח? לא קרם ברולה, לא קורקומבוש ובטח שלא ביצת פברז'ה: פאולין הולכת על שוקולד, שניר מת על פרוסטיס, ויקי ג'אן על עוגיות אוראו, סלמה תמיד בוחרת בסופגניות, ושי ברנדס הולך על קלאסיקה אמיתית בגזרת הקינוחים: השילוב המנצח של במבה וסוכריות גומי.
ומה הגילטי פלז'ר שלכם במטבח? טקבקו לנו
>> רוצים לדעת עוד על המתמודדים? השאלונים המלאים של הנבחרת מחכים לכם כאן