מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

ג'קי יוצאת מהתחרות: "לא מצטערת על כלום"

הדחה מפתיעה: ג'קי, חביבת הקהל, הולכת הביתה בסיום משימת הגמר הראשונה ואומרת: "מקום שלישי זה מעולה, מבחינתי אהבת הקהל שווה יותר מזכייה. תודה לבורא עולם ולעם ישראל" . תום וסלמה ממשיכים למשימה נוספת ומכריעה

סער פלס
מאסטר שף
פורסם:
ג'קי במקום השלישי
ג'קי במקום השלישי|צילום: אורטל דהן
הקישור הועתק

"מקום שלישי זה מקום מעולה", אומרת לנו ג'קי דקות אחרי שיצאה מהתחרות. "היה לחץ מטורף, כנראה שבשעתיים להכין שלוש מנות גורמה היה כבד עלי, והמנות שלי כנראה באמת לא היו טובות". על השופטים, מדגישה ג'קי, היא סומכת בעיניים עצומות ועל סלמה ותום היא אומרת: "התמודדתי מול מתחרים ממש טובים שלא קל להתחרות מולם, אני לא מאוכזבת בכלל". תכניות להמשך עדיין אין לה, אבל היא מבטיחה שעבורה זאת רק תחילת הדרך. לסיכום אומרת ג'קי: "היתה חוויה אדירה, מבחינתי כבר זכיתי. אהבת הקהל מדהימה ושווה יותר מהזכייה. תודה גדולה לבורא עולם ולעם ישראל"

ג'קי עוזבת את הגמר
ג'קי עוזבת את הגמר|צילום: אורטל דהן

משימת הגמר הראשונה במאסטר שף זרקה את הפיינלסטים למים העמוקים וביקשה מהם להכין ארוחה מלאה בת שלוש מנות. ג'קי בחרה להכין שערות קדאיף במילוי פטריות ופרגיות למנה ראשונה, פסטייה עוף למנה עיקרית וסורבה משמש לקינוח.

לאחר שקלול הניקוד שהעניקו השופטים במבחן הטעימה העיוורת, ג'קי דורגה במקום האחרון ונאלצה להיפרד מהתחרות, מילימטר לפני קו הסיום. ברכות על המקום השלישי המכובד!

ג'קי במקום השלישי
ג'קי במקום השלישי|צילום: אורטל דהן
מצאתם טעות לשון?