היא בת 29 מירושלים, בגיל 17 נסעה לטיול קולינארי בפרובנס ושם נחשפה למטבח הצרפתי, מושפעת גם מהמטבח האיטלקי והערבי ומאוד אוהבת קרמבו. זה התפריט המלא שלה
מאסטר שף | פורסם 11/08/11 22:45
שם: גילי הלפטק גיל: 29 מהיכן בארץ: ירושלים תאריך לידה: 24.11.1981 מזל: קשת מצב משפחתי: רווקה
מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות את מושפעת? התחלתי לבשל בגיל 14, קראתי הרבה ולמדתי בעיקר מניסוי וטעייה. לא היססתי לנסות להכין כל דבר, כמו למשל פסטה טריה, גלידות, פרלינים, סושי. בגיל 17 קיבלתי מתנת יום-הולדת ממשפחתי: טיול קולינרי של שבועיים בפרובנס, שם נחשפתי לבישול של דרום צרפת. גם טעמים ושיטות מהמטבח הערבי, האיטלקי והצרפתי משפיעים על סגנון הבישול האישי שלי
למי את הכי אוהבת לבשל? למשפחה שלי
מה את הכי אוהבת לאכול? פתיתים ונקניקיות
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח? שמרים, חמאה, פרמזן
תארי את עצמך ב-7 מילים: יצירתית, אופטימית, שאפתנית, יוזמת, חברית, סמכותית, ישרה
המטבח של גילי. השפעות מאיטליה, צרפת והמטבח הערבי
דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך: אופטימית, שאפתנית, חייכנית, קשובה, סקרנית, חרוצה, יצירתית
גילי אני משכימה איתך שאת כרימתית אבל במשך התוכנית רציתי להגיד לך שאת קצת נותת עוקצנות בבישול ונראה לי שבגלל זה את לה היית הזוכה של מאסטר שף,גילי את יודעת שעגעת למסטר שף הסתכלתי עלייך ואמרתי זו נהזוכה של מאסטאר שף זו היא
גילי אני יותר מאשמח לדעת שההודעה הזאת הגיעה אלייך וגם אם לא אז לא נורא,את ריגשת אותי בקטע אחר לגמרי בשני הפרקים האחרונים, יש מצב שריסקת אותי מדמעות וזה מאוד נדיר שזה קורה.
ובכלל גילי כל העונה בזיעת אפך, משימות הדחה ומשימות רגילות את האישה האחרונה שנשארה להלחם בין כל המטורפים הללו וכן את גאון והייתי רוצה לאכול מהידיים שלך הכי שבעולם ובנוסף לכל המחמאות אני רוצה לתת לך טיפ... מיכל אנסקי היא מתוחכמת בטרוף אני מוכן להתערב על כל דבר שהוא ! מיכל רצתה לראות אותך נחה היא רצתה לראות גילי אחרת שתעמדי שם על הגריל תכיני לחבר השופטים איזה סטייק טלה טוב כזה, ותשתי בירה ישר מהבקבוק מול המצלמות שתחייכי,ואז בקלות הם היו מעבירים אותך. !
אבל את העדפת להתחכם כמו שתמיד עשית את הרגשת בבטן משהו אחד ובפועל עשית משהו אחר, לא יצאת מהמסגרת המקובעת שלך אני אישית גועש וסוער על העניין הזה כי אחרי הכל, בינינו גילי הגיע לך להיות בחצי הגמר הזה, וזאת עובדה.
גילי יקרה ,
הבישול שלך נראה מין הטלויזיה מדהים לעין ובודאי טעים כמעט לכל פה .
רציתי להגיד לך שמעבר לזה האישיות הקורנת שלך עשתה לי את העונה הזאת למ שהיא, והיא ממש בלטה .
נהנתי לשמוע אותך מדברת ולהקשיב לפניני חוכמתך .
על תוותרי על חלומות , נראה לי שאת מסוג האנשים שכן יכולים למצוא את הדרך לשלב.
זה לא נורא שאת הפסדת תבואי לעונה הבאה אין עליךךך ומי שהוא אומר שאת לא טובה הוא פשוט טועה בגדול והוא מקנא אפילו שאני וחברות שלי בנות 12 בכינו בגלל שאת עזבת אין עליך חוץ מזה אני מקקנא בך שאת רופאה וגם יודעת לבשל אין עליךךךך!!!
שלום
לדעתי היא מבשלת טוב למרות שפישלה בפרק האחרון בענק אבל מה שהכי הפריע לי היה הסוף.
בשביל מה היה צריך לתת לשופטים פה ציונים ועוד אחד אחד .מה היה קורה אם כל אחד היה אומר בסוף את דעתו על השופטים.צריך לדעת להפסיד בכבוד ולא לעקוץ אף אחד בלי טעם.
ריגשת אותי! אני כבר הרבה זמן עומדת ומתלבטת בצומת הדרכים של הרפואה. נגעת לליבי בכל מילותייך. את עוטפת את הלב ברגש חם ומלא תקווה. אל תחששי, את תמצאי את דרכך... הבישול שלך מעורר תאבון, יפייפה ופשוט משמח. את אמיצה ואדירה! בהצלחה בכל מה שתבחרי וכמו שאומרים אצלנו, נשיקות
ריגשת אותי! אני כבר הרבה זמן עומדת ומתלבטת בצומת הדרכים של הרפואה. נגעת לליבי בכל מילותייך. את עוטפת את הלב ברגש חם ומלא תקווה. אל תחששי, את תמצאי את דרכך... הבישול שלך מעורר תאבון, יפייפה ופשוט משמח. את אמיצה ואדירה! בהצלחה בכל מה שתבחרי וכמו שאומרים אצלנו, נשיקות
התרגשתי איתך בתוכנית האחרונה עקבתי אחריך בתוכניות הקודמות את נפלאה יש לך נוכחות במה היית כנה ואמיתית את עוד תגיעי רחוק גם בבשלנות וגם כרופאה המון הצלחה בהמשך שנה טובה לאה
גילי יקרה.
את פשוט נפלאה ויצירתית. פרפקציוניסטית ומפתיעה. המנות שלך הן שיא האסטטיקה והעובדה שאת מעיזה ומנסה גם בלחץ כזה של תוכנית מעוררת הערצה.
בנוסף לכל ריגשת אותי אתמול במילות הפרידה המדוייקות שלך. את באמת אדם איכותי.בקיצור.. מאחלים לך הצלחה ענקית ובחירה שלמה באחד מהתחומים. נראה לנו שבורכת בשניהם.
מעבר לזה שאת בשלנית מצויינת את אדם רגיש וכל כך כנה . אין עוד אנשים כמוך היום! כולם מתחבאים בתוך מסכות אי אפשר לדעת מה הם מרגישים או חושבים. עלי והצליחי ושמרי על נפשך .
בחורה מדהימה, מוכשרת, אמיתית ואין מה לדבר שאת אחת שיודעת לבשל אוכל מדהים. בחיים יש רגעים טובים ורגעים פחות טובים ואין מה לעשות נגד זה. אבל לא נורא משנסים מותניים וממשיכים הלאה.
מאחלים לך הצלחה רבה
ושיהיה לך שבוע טוב ומאושר
אורית
זה לא שבטבחות המקצוע הוא כולו זוהר ונחמדות כמו בתכנית הבידור הזו, לצעוק על ספקים ולהתמודד עם הפסדים זה לא פאן... הישארי במקצוע שלך, את תמיד יכולה לעבור למסגרת אחרת, הפרסום שרכשת מהתוכנית ודאי לא יזיק למרפאה פרטית. את הבישול תשאירי כתחביב!
יאו אני רואה אותך בתוכנית ופשוט להרביץ למסך !!! נודניקית שכל פעם בטוחה שיצא לה כלכך טעים..האוכל שלך כלכך לא מגרה והאופן שבו את מנסה להפגין ידע עם מילים גבוהות כאלה ואחרות אין פשוט בלתי נסבלת ופרצוף מעצבן, קול מעצבן ואופי נורא ואיום... הלוואי שתעופי וששי או אליהב יקחו .. כל פעם את ניצלת רק ביגלל שמישהו אחר פישל קצת יותר ממך
אתם ממש לא בכיוון - היא פשוט המתמודדת הכי אמיתית שם
אז נכון שיש לה אופי חזק ולפעמים היא מוציאה את זה החוצה אבל היא אומרת את מה שעל ליבה. היא אמיתית, כנה וישרה. והיא ממש לא מתנשאת.
האוכל שלה יצירתי, יפה וכנראה גם טעים מאוד.
אני באמת מאחל לה שתגיע לגמר יחד עם אליהב ועמנואל.
התגובה הוולגרית שלך (בא'ם שלי אני לא יכול לתרגם לךך.)..)
מה אתה מבין בכלל בבישול? כמה פעמים בישלת בחיים שלך חוץ מחביתה שרופה? מה אתה מבין בבני אנוש או בנמי אדם? אפילו כלב אני בטוח שלא הייתי לך נותן-שתשמור עליו חחחח
בקיצור תגובה אינפנטילית של חצ'קונצ'יק מלא זר.....והורמונים. לך חפש חיים לוזר. זו רופאה ד"ר בשבילך אפס!
ניסו להכשיל אותך אתמול,עם משהוא שאולי אפילו רעיל-והנה,עברת כמו מלכה.בהצלחה בכל,תקחי את החיים בקלות,יש לך קריירה מפוארת,כשרון בבישול ואולי בהרבה תחומים אחרים,אז אל תלחיצי את עצמך,הכל יהיה בסדר מתוקה. את חומד מהלך,נהנת לראות אותך בכל פעם.
לגבי הבחירה בין חלומות אפשר גם למצוא את האמצע.. בין רפואה לבישול כמו לדוגמא להיות שף בבית חולים פרטי ולעשות התאמה תזונאית ובישול תענוגות לחולים בהתאם לחולי שלהם ...
גילי אני גם רופאה עם תחביבים ומשפחה . לכי על התמחות כרפואת משפחה או רפואה תעסוקתית או פתולוגיה משהו שיהיו לך חיים תהני מהמקצוע וגם מהתחביב זה לא קל בכלל. אני גם רופאה אבל את נהדרת ותצליחי בכל
גילה הרופאה
ריגשת אותנו עד דמעות...אוףף כמה דמעות זלגו !!!
את פשוט מקסימה, מוכשרת ונהדרת . כולך כישרון .
את מהנשים שמסוגלות לתת ולתת גם באוכל וגם בבריאות ! אל תרפי המשיכי אישה יקרה ומדהימה.
בהצלחה מכל הלב :)
27גילי, אין עלייך, מוכשרת ומקסימה, תשתחררי קצת, את מה
שנקרא: "קונטרול פריק" , חייבת להיות בשליטה מקסימאלית, בעיקר כלפי עצמיך, אולי אלו השורשים הבריטיים שלך אבל בארץ זה לא תופס, בטח לא בעיני הישראלים הזכרים שביננו...מאחלת לך מכל הלב הצלחה בכל..
הי גילי, אני ממש נהניית מקור הרוח שלך, הנעימות, האופטימיות והחתירה לשלמות... כולם באים לידי ביטוי בצלחות... וכמה צחקתי לראות שנולדנו באותו יום (אם כי לגמרי לא באותה שנה...) מקווה שלא ניפגש במיון... אולי ברכבת הקלה... בהצלחה, אין לי ספק שתהיי בגמר...
האוכל שלך יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל אני לא טעמתי את האוכל שלך אז אני לא יודעת אם הוא טעים...
את חמודה ...
ממני ,
ליה :)