שם: אליהב שאשון
גיל: 28
מהיכן בארץ: תל אביב
תאריך לידה: 5.6.1983
מזל: תאומים
מצב משפחתי: רווק
מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות אתה מושפע?
מגיל 3, עם סבתא פני שהייתה הבייביסיטר שלי. סגנון מרוקאי וצרפתי חגג אצלנו, אבל מתוקף העיסוק שלי טיילתי בהמון מקומות ואני מאוד אוהב אוכל אסייתי אבל מושפע מכל המטבחים. לכל מטבח יש נישה שמדברת אליי: מהמתוק עד לחריף ההודי ולבצקים הגרוזינים
למי אתה הכי אוהב לבשל?
לאמא , לאחותי ולחברים
מה אתה הכי אוהב לאכול?
חריימה של שישי עם חלה של הבית – זה טעים רק בשישי
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
דג טוב, שוקולד וקמח
תאר את עצמך ב-7 מילים:
יצירתי, אופטימי, שאפתן, יזם, חבר, סמכותי, ישר אליהב במטבח. מושפע מהרבה סגנונות
דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:
עשיתי בגרות 5 יחידות ביידיש בהצטיינות, שירתתי בצבא בצוות הווי של חיל שלישות כזמר, השתתפתי בקמפיין עם אגם רודברג, אני מצייר באופן מקצועי ויש לי אוסף ציורים והוסמכתי כקואוצ'ר בזמן שהותי בלוס אנג'לס
אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
בטוח הייתי ראס אל חנות
מה העצה הכי טובה שקיבלת?
לתת לכל מרכיב את החיים שלו באופן אופטימלי. שבין כל המרכיבים יהיה זיווג הרמוני, שמוליד ילדים מפתיעים
מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך בכל הנוגע לאוכל?
שניצל תירס בתנור, קלוי כהוגן עם קטשופ חריף