מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.
אבי לוי, עמנואל רוזנצוייג, אליהב שאשון ושי סרמני עצרו את ההכנות לקראת חצי הגמר של מאסטר שף כדי לספר לנו מה הוא המתכון שהם הכי אהבו העונה. אם גם אתם רוצים לספר לנו על מתכון שהרשים אתכם במיוחד, טקבקו ושתפו את כולם
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק
עמנואל. יצא לתאילנד וחזר עם מנות קרב|תמונת AVI: mako
מנה נוספת אותה אני רוצה לציין היאהרביולי המתוק ממשימת ההדחה של מנות הקרב. למרות כי על פניו נדמה היה שאין הרבה אפשרויות לבישול, בסופו של דבר נוצרה מנה שהרשימה את השופטים".
אבי. זיכרון מתוק מחזה האווז|תמונת AVI: mako
אבי לוי
"אני זוכר היטב אתהמשימה של חדר החושך. לא ידעתי אילו חומרי גלם בחרתי, ובסופו של דבר התברר שאלו מוצרים שאף פעם לא עבדתי איתם.
בסופו של דבר הצלחתי להכיןחזה אווז ברוטב חמוץ מתוק, והתוצאה הייתה טעימה.היה גם כיף להכין את המנה למרות שלא הכרתי את המוצרים.
פרסומת
במבט לאחור אני מאוד שמח על ההזדמנות הזו שקיבלתי, ומכך שמעז יצא מתוק".
במילים אחרות, זה היה בשבילי שיעור בעומק בחומרי גלם, שיעור שכל אדם שנכנס לבשל ישכיל ממנו. המשימה הזו לימדה אותי שכל סוג של אוכל מתחיל ראשית בחומרי גלם מובחרים, ורק אחר כך מגיע כל השאר".
את המנה אילתרתי במקום, כך שחששתי רבות ממה שעומד לצאת. התוצאה הייתה מושלמת מבחינתי ואפילו זכתה למחמאות גדולות מצוות השופטים וכן מאנשים שניסו את המתכון בבית".