מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

הצצה למחנה האימונים: "אי אפשר לדעת מה השופטים יאהבו"

חמישים מתמודדים כבר קיבלו סינר ועברו את האודישן, ובימים רביעי וחמישי יחליטו השופטים מי מהם ראוי להיכנס לנבחרת של מאסטר שף. יצאנו לבדוק מה מידת הלחץ במחנה האימונים - וחזרנו עם תיאבון

סער פלס
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

מיד בסיום שלב האודישנים נכנסו 50 המתמודדים שקיבלו מהשופטים סינר אל שלב מחנה האימונים, ושם נאלצו לעמוד בסטנדרטים אחרים לגמרי. "המשימה הייתה מלחיצה", מודהג'ניפר סאני. "קיבלנו סוג של פרודוקט ממנו היינו צריכים להתחיל את המנה", מגלהקארין שמואלי, "וזה התחיל טוב. אבל בחמש דקות האחרונות לא כל כך, ולא ברור למה כי זו מנה שאני עושה בכל יום חמישי בבית ואני יכולה להכין אותה מתוך שינה".

גם המתמודדתאיריס כספיהייתה שם, והתחושות שלה דווקא היו אופטימיות יותר: "הלך לי בסדר גמור. זו מנה שגדלתי עליה, ואני מקווה שהגם השופטים יאהבו את זה". אז מה סיכויי ההצלחה? "אי אפשר לדעת מה כל אחד מהשופטים יאהב", מודה קארין. "יונתן הוא לא חיים, וחיים הוא לא אייל וזה נראה כאילו לקחו אותם ממקומות שונים וחיברו אותם יחד".

"הם באמת מנסים ללמד, לייעץ ולהרגיע תוך כדי הבישול", מוסיפה ג'ניפר, "וזאת המטרה. באנו כדי ללמוד, להתנסות ולהצליח".יוסי אזולאימסכים: "הם ניגשים למנות ותמיד שופכים אור חדש. זה היופי בבישול. אם במוזיקה יש קטגוריות, אז בבישול יש הרבה יותר רבדים וז'אנרים", הוא מסביר.

אז מה באמת חושב עמנואל הטייס על האוכל בטיסות של אל על, מה השאיפה של כל אחת מהבנות שהשתתפו במחנה האימונים ומה למד זהר ארנון בן ה-83 מהתחרות? צפו בהצצה בלעדית אל מחנה האימונים של מאסטר שף.

רוצים לדעת מי נכנס לנבחרת? מאסטר שף, רביעי וחמישי בשעה 21:00

מצאתם טעות לשון?