עוגת בננות ושוקולדעוגת הבננה של מיכל אנסקי, שמבפנים היא לחה ונהדרת ומלמעלה פירורי הקראמבל מתפצפצים בפה כמו עוגיות חמאה
מיכל אנסקי
| מאסטר שף
| פורסם 13/10/11 13:25
![]()
צילום: עודד מרום, מאסטר שף, ספר המתכונים עונה 2
|
המצרכים (14 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מכינים קראמבל: מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה רכה לקבלת תערובת פירורית. שומרים בצד כוס קטנה מהתערובת. 3. בקערה נפרדת טורפים את הביצים. מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב. 4 משלבים בין שתי המאסות יחד עם פרוסות הבננה והשוקולד הקצוץ ומעבירים את התערובת לתבנית זכוכית עמידה לחום. 5 מפוררים מלמעלה את הקראמבל ששמרנו בצד. 6 מכניסים לתנור לחצי שעה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|