מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.
רגע לפני חצי הגמר עמדה נבחרת מאסטר שף ילדים מול משימות מאתגרות במיוחד, והמתמודדים הכינו מנות המבוססות על שני מרכיבים או על שני טעמים, אותם הגרילו. התוצאות הפתיעו אפילו את השופטים, ואתם מוזמנים לנסות בעצמכם את המנה המלוחה-מרה של איתי, את צלעות הטלה בחרדל של רוי ואת כל המתכונים מהתכנית
מאסטר שף ילדים
פורסם:
הקישור הועתק
המנה של איתי כהן: אנדיב ומצרלה על רוסטיביף
איתי הגריל את הטעמים מר ומלוח והכין מנה של עלי אנדיב במילוי מוצרלה על מצע של רוסטביף סינטה. מנה מצויינת שהכניסה את איתי לחצי הגמר הנחשק.