מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

מאפינס קוטג' הכי קלים בעולם

הילדים יעופו על זה: מאפינס פשוטים פשוטים, שאפשר להוסיף להם מה שרוצים ואפילו להפוך אותם למתוקים על הדרך

mako אוכל
פורסם:
מאפינס קוטג'
מאפינס קוטג'|צילום: אסתי רותם, mako אוכל
הקישור הועתק
מאפינס קוטג'
מאפינס קוטג'. בתוספת קטנטנה אפשר גם לעשות אותם מתוקים|צילום: אסתי רותם, mako אוכל

המרכיבים (כ-10 יחידות):
1 קופסהקוטג'
4 ביצים
1/3 כוס שמן
1/3 כוס מים או חלב
1 כוס קמח
1 כפית גדושה אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
שומשום לקישוט

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את כל החומרים הרטובים. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים רק עד שהקמח נבלע בתערובת.

2. משמנים תבנית שקעים ויוצקים את התערובת לשקעים עד 3/4 מגובהם. מפזרים שומשום.

3. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 עד 20 דקות, עד שהמאפינס שזופים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא יבש.

* שימו לב, למאפינס כמו שהם יש טעם נייטרלי. אפשר להוסיף להם תוספות כמו זיתים, עגבניות מיובשות או פלפלים קלויים. אפשר גם להפוך אותם למתוקים על ידי הוספת 1/3 כוס סוכר ותוספות כמו קינמון, אגוזים או צימוקים.

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.