1 מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, מלח ושומשום.
2 מוסיפים שמן וסודה ומערבבים בעזרת כף עץ עד לקבלת בצק אחיד שנפרד מהדפנות. לשים את הבצק ממש מעט בעזרת הידיים.
הסוד הוא הסודה | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
עכשיו רק נראה שאנחנו מצליחים להפסיק | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
3 מחממים תנור ל-180 מעלות במצב טורבו ומפרדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
4 קורצים כדורים קטנים מהבצק. מגלגלים כל כדור לנחש ארוך, מחברים את הקצוות ומסדרים על תבנית אפייה באופן מעט מרווח.
5 אופים את העוגיות כ-30 דקות עד להזהבה. מכבים את התנור, פותחים את הדלת לרווחה ומשאירים את העוגיות להתייבש בפנים.
6 מאחסנים בכלי אטום עד ארבעה ימים.