המצרכים :לתבנית אינגליש קייק:
לקרם שוקולד:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אינגליש קייק. 2 ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים קרם קוקוס ושוקולד מריר. מערבבים היטב. 3 בקערה נפרדת טורפים סוכר לבן, סוכר חום ושמן. מוסיפים מים, חומץ, ברנדי ואת תערובת השוקולד ומערבבים היטב. >> טיפים של קרן אגם לאפייה טבעונית 4 בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה. מאחדים בין התערובות ומעבירים את המסה לתבנית המשומנת. מפזרים שוקולד צ'יפס מעל העוגה. 5 אופים 35-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. מצננים מעט. 6 לקרם שוקולד: ממיסים במיקרו את קרם הקוקוס והשוקולד המריר ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מצננים מעט ושופכים על העוגה. |