המצרכים :לכ-20 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. 2 מערבבים בקערה קטנה קמח לבן עם אבקת סודה לשתייה ומלח. מניחים בצד. 3 בקערה בינונית טורפים מים עם טחינה לממרח חלק. מוסיפים את שני סוגי הסוכר, השמן ותמצית הווניל וטורפים היטב לתערובת אחידה. 4 מאחדים את שתי הקערות ומערבבים. יתקבל בצק חלק ומגובש, לא נוזלי. >> טיפים של קרן אגם לאפייה טבעונית 5 מוסיפים פנימה שוקולד צ'יפס ומערבבים היטב. 6 יוצרים עוגיות בעזרת כף גלידה משומנת או כף רגילה, ומסדרים באופן מרווח בתבנית. אפשר למעוך מעט עם היד. 7 נועצים בעוגיות שברי לוז ואופים 15 דקות. ככה הן יישארו קריספיות מבחוץ וקצת דביקות וצ'ואיות מבפנים. 8 מוציאים את העוגיות מהתנור כשהן שחומות אבל עדיין רכות למגע ומניחים על רשת לצינון מוחלט. |