1 מערבבים בקערה גדולה חמאה, סוכר לבן, סוכר דמררה וסוכר חום לתערובת חלקה. מוסיפים וניל, ביצה וחלב ומערבבים שוב.
איזו צנצנת מתוקה! | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
2 מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים שוקולד צ'יפס ושוב מערבבים.
3 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות של 15-20 דקות.
4 מוציאים מהמקרר, ובעזרת הידיים קורצים 6-7 גושים מהתערובת.
5 מגלגלים כל גוש לגליל צר וארוך ומניחים על צלחת או מגש מרופדים בנייר אפייה. כשכל הגלילים מוכנים מכניסים למקפיא ל-10-15 דקות (אם אין מקום אז למקרר ל-30 דקות). מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
6 פורסים את גלילי הבצק לפרוסות ומסדרים בתבנית.
7 אופים 9-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות למראה אבל עדיין רכות.
8 מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
מיני עוגיות שוקולד צ'יפס. הדרישה לא פוסקת לשנייה | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
אפשר גם לאכול כמו קורנפלקס | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
** העוגיות יישמרו בצנצנת אטומה 4 ימים.
** אפשר להשאיר כמה גלילים במקפיא, ולפרוס ולאפות לפי הצורך.