1 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
2 טורפים בקערה נוטלה עם חמאה מומסת, וניל וביצים (אפשר לחמם את הנוטלה כמה שניות במיקרו כדי שתהיה קלה יותר לערבוב, לא חובה).
עוגיות נוטלה צ'ואיות (ולא, "לעיסות" זה לא אותו הדבר) | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
3 כשהבלילה אחידה מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה שתייה ומלח ומערבבים שוב. מעבירים למקרר ל-15 דקות.
4 בינתיים מחממים תנור ל-175 מעלות.
5 יוצרים מהתערובת כדורים בידיים או בעזרת כף גלידה קפיצית משומנת, ומסדרים באופן מרווח על נייר האפייה.
6 אופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות אפויות וסדוקות מלמעלה. מוציאים ומצננים לחלוטין.
במקום סוכר: המון המון נוטלה | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
** חשוב: העוגיות נשארות רכות אחרי האפייה ומתייצבות רק לאחר צינון. לא לנסות לאפות אותן עד שיתייצבו בתנור כי זה יהרוס אותן לגמרי.
** אפשר להמיר את הנוטלה בממרח שוקולד אחר.