1 מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 שמים בקערה את כל החומרים לסקונס, ולשים ביד עד לקבלת בצק אחיד (חשוב לעבד את הבצק כמה שפחות, רק עד שמתאחד).
3 מכסים במגבת לחה וממתינים 10 דקות.
4 מעבירים את הבצק לשולחן עבודה מקומח מעט, ומשטחים בעזרת כפות הידיים לעובי של כ-2.5 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ ומסדרים בתבנית.
5 מברישים את עיגולי הבצק בשמנת מתוקה ומפזרים מעל את הפקורינו.
6 אופים בין 12 ל-15 דקות עד להזהבה קלה. מצננים ומכינים כריכים טעימים.
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת כאן עוגת גבינה וקונפיטורת תות שדה
>> עוד המון מאפים נהדרים מחכים לכם בבייקרי שלנו