המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומערבבים את הגבינות והמלח בקערה. 2 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי 3-4 מ"מ. מקפידים שישמור על צורה מלבנית. 3 מורחים על חצי מהבצק ביצה טרופה (או חמאה, למי שלא אוהב טעם של ביצה במאפים), ומפזרים את תערובת הגבינות. מהדקים מעט בכפות הידיים. 4 מקפלים את החצי ה"יבש" של הבצק על החצי עם הגבינות, ומורחים שוב בביצה או חמאה. אם רוצים מפזרים שומשום. 5 חותכים את הבצק לרצועות (הכי נוח בעזרת גלגלת של פיצה), ומגלגלים כל רצועה משני הצדדים ליצירת צורת בורג. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. 6 אופים 15-20 דקות, עד שהמקלות מזהיבים יפה. 7 מעבירים את היוגורט לצנצנת יפה, קושרים כמה מקלות מלוחים בסרט ואורזים יחד למשלוח מנות קטן וממזרי. >> ועוד מתכונים לפורים |