קציצות פרסה צמחוניותבקציצות הפרסה האלה אין פירורי לחם, אז הן מתאימות לפסח - אבל האמת היא שהן מתאימות גם לכל יום אחר בשנה, כי הן פשוט יציאה מבריקה. מה צריך? כרישה, תפוחי אדמה, ביצים, מלח ופלפל. כן, זה הכל
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 04/04/22 07:14
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
לטיגון והגשה:
אופן ההכנה:1 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. את הפרסה חותכים גס. 2 מבשלים את תפוחי האדמה והפרסה יחד במים מומלחים. אחרי כ-20 דקות מוציאים את הפרסה למסננת (היא אמורה להיות רכה). משאירים את תפוחי האדמה להתבשל כ-20 דקות נוספות, עד שהם רכים. 3 מצננים את הפרסה, סוחטים היטב וטוחנים או קוצצים דק. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 את תפוחי האדמה מסננים ומועכים במזלג או בממעך לפירה. 5 מערבבים את הפרסה, תפוחי האדמה והביצים ומתבלים במלח ופלפל. 6 מחממים שמן במחבת, מחליקים פנימה קציצות פרסה בעזרת 2 כפות ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. 7 מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם לימון בצד. ** אפשר לבשל את תפוחי האדמה בשלמותם במיקרו. |