עוגיות קוקוס קלאסיות לפסחרגילים להצטייד במלאי של עוגיות קוקוס לקראת פסח? השנה אתם יכולים לוותר, ופשוט להכין אותן בבית. אוהבים נגיעה של שוקולד בקוקוס שלכם? אנחנו איתכם
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :ל-80-100 עוגיות (כמויות לפי כוס מידה של 200 מ"ל):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את החלבונים והסוכר במיקסר עד לקבלת קצף יציב (הנה פתרון לכל החלמונים שנשארים). 2 מערבבים את אבקת הסוכר, הקוקוס וסוכר הווניל לתוך קצף החלבונים בתנועות קיפול עדינות. 3 מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב גדול. 4 מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים עוגיות קטנות מרוחקות מעט זו מזו. 5 אופים 15 דקות, ומצננים על רשת. 6 ממיסים את השוקולד המריר בסיר בן מארי. 7 טובלים את בסיסי העוגיות בשוקולד, מנערים ומניחים על נייר אפייה. מניחים לשוקולד להתקשות, ומעבירים לקופסה אטומה. * אם רוצים, אפשר להסתפק בזילוף של שוקולד למעלה. |