>> כל המתכונים לפסח
1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית קפיצית 26 ס"מ.
2 מערבלים במיקסר עם וו גיטרה 4 חלמונים עם שמן קנולה, מיץ תפוזים, קוקוס ותמצית וניל 3-2 דקות במהירות איטית-בינונית, עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מקציפים 8 חלבונים עם סוכר ומלח בקערת מיקסר נקייה כ-5 דקות, עד לקבלת קצף יציב.
4 מערבבים בקערה נפרדת קמח מצה, אבקת שקדים, אבקת אפייה ושוקולד מגורר.
5 מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הקוקוס והחלמונים ולבסוף מקפלים פנימה את תערובת קמח המצה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
6 אופים 60-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
7 מצננים היטב וזורים אבקת סוכר. מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים.
* גיוון: מוסיפים לתערובת 8 תמרים מיובשים מזן מג'הול מגולענים וחתוכים לרבעים.