1 מניחים ניילון נצמד בתוך כל אחד מכלי הסופלה.
2 מסדרים את פרוסות הסלמון המעושן, כך שחלק ממנו נשפך מעל השוליים.
3 בקערה מערבבים את הביצים עם הסודה המלח, הפלפל והעירית.
4 ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הביצים תוך כדי ערבוב בכף עץ, ליצירת ביצה מקושקשת.
5 ממלאים את כלי הסלמון בביצה מקושקשת ומקפלים את קצבות הסלמון מעל.
6 חורצים עיגולים מהטוסט והופכים על כל טוסט את הסלמון הממולא, כך שהסגירה היא על הלחם הקלוי.
אופן הכנת הרוטב:
1 טורפים בקערה את החלמונים עם מיץ הלימון.
2 מעבירים את התערובת לקלחת ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עדין.
3 ברגע שהתערובת מסמיכה מכבים את האש וממשיכים לערבב.
4 מוסיפים בהדרגה חמאה מומסת תוך כדי ערבוב.
5 כשהרוטב מוכן מוסיפים מלח ופלפל.
הגשה: את מגדלי הסלמון מקשטים במעט קוויאר ועירית, מעל מוזגים מרוטב ההולנדייז ומגישים לצד סלט עלי בייבי ברוטב ויניגרט.