מתכוני התכנית השמינית
פילה אדמונית על פירה פרמזן, קציצות ממולאות חצילים ברוטב טחינה, תבשיל פתיתים עם ירקות ועוף, סביח עם רוטב פסטו, אגסים ממולאים בבצק פילו, חזה עוף בקארי ואפונה ומז'וזין - סרדינים ממולאים. כל החומרים וכל הוראות ההכנה מהתכנית

מנה עסיסית ומרעננת של אביבה פיבקו
המתכון המלא: פילה אדמונית על פירה פרמזן

המתכון המלא של אלקנה ביטון לקציצות מבשר איכותי בטחינה ביתית
המתכון המלא: קציצות ממולאות חצילים ברוטב טחינה

מנה מרעננת וקלילה של אביב משה.
המתכון המלא: תבשיל פתיתים עם ירקות ועוף

המנה האהובה והמוכרת עם טוויסט מרענן של אינה קראבצקי
המתכון המלא: סביח עם רוטב פסטו

קינוח נפלא של אגסים במילוי מפתיע של ישראל אהרוני
המתכון המלא: אגסים ממולאים בבצק פילו

התבשיל המפנק לערב שישי בניחוח חדש של איציק הראל
המתכון המלא: חזה עוף בקארי ואפונה

המנה המפורסמת של סמדי בומבה שתסגור את השבוע
המתכון המלא: מז'וזין - סרדינים ממולאים
>> עוד בערוץ האוכל