מתכוני התכנית התשיעית
סלט עדשים ירוקות וקינואה עם חמוציות, ספגטי בולונז, קלצונה מקמח מלא במילוי חזה אווז, פלאפל ביתי, קציצות דגים, נתחי שוק טלה ועוגת תפוחים לקינוח. כל החומרים וכל הוראות ההכנה מהתכנית

אם חשבתם לעצמכם שאתם יודעים כבר הכל על המנה הזאת, תחשבו שוב. אלקנה ביטון עושה את זה נכון.
המתכון המלא: ספגטי בולונז

קחו הפסקה קצרה ממנות בשריות ובואו לראות איך אפשר לשבוע ממנה טעימה ובריאה מבלי לצנוח לספה. המתכון של אינה קראבצקי.
המתכון המלא: סלט עדשים ירוקות וקינואה עם חמוציות

איך מכינים בבית את המאכל הלאומי האהוב? המתכון של גיל חובב מתוך המנה של המדינה
המתכון המלא: פלאפל ביתי

בצק פריך ומלא בכל טוב - איציק הראל נותן פרשנות טעימה להפליא למאפה האיטלקי המפורסם.
המתכון המלא: קלצונה קמח מלא במילוי חזה אווז, תרד ופטריות

תבשיל ים תיכוני חורפי, עשיר וטעים. המנה של ישראל אהרוני
המתכון המלא: נתחי שוק טלה עם שני סוגי ארטישוק וזיתים

קציצות אלו יטרפו במהירות גם ע"י הילדים. בואו להנות מדג מרוקאי אמיתי ללא אדרות ועצמות. המנה של סמדי בומבה.
המתכון המלא: קציצות דגים עם כרפס

אינה קראבצקי מגישה קינוח חלומי: טארט תפוחים כפרי, זהוב ומשובח. מומלץ להגיש עם יוגורט גבינת עיזים בצד.
המתכון המלא: עוגת תפוחים מבולוניה
>> עוד בערוץ האוכל