בנגקוק ווקאין כמו מוקפץ צבעוני ושמח כדי לעשות לנו את הצהריים: נתחי סלמון, גזרים, פלפלים גם אדומים וגם צהובים ומעל הכל בצל ירוק ובוטנים וגם שומשום. וכמה זמן זה ייקח לכם? חצי שעה ברגוע
יחסי ציבור
| קפה קפה
| פורסם 02/07/17 06:21
|
המצרכים (2 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים היטב ווק ומתחילים לצרוב בשמן זית את הירקות: גזרים ראשונים, ואחריהם פלפלים צבעוניים, בצל ושום. מוסיפים את הסלמון לצריבה. 2 כשהכל חם מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב בהדרגה ומערבבים עד שכל הרוטב נספג באטריות. 3 מוסיפים את הפטריות, הבצל הירוק והשעועית הירוקה ומערבבים עוד כ-2 דקות. 4 מעבירים את התערובת המוקפצת לצלחת עמוקה ומקשטים בעוד בצל ירוק, כוסברה, בוטנים ושומשום.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|