1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים את המלח הגס. מסדרים את שוקי העוף על המלח וצולים 45 דקות בתנור החם.
3 בינתיים מטגנים בסיר את השום והג'ינג'ר כחצי דקה. מוסיפים קרם קוקוס, נענע ותערובת חמישה תבלינים ומבשלים תוך ערבוב על אש נמוכה כ-10 דקות.
4 בתום הצלייה מעבירים את שוקי העוף לסיר ומבשלים כ-5 דקות.
5 סוחטים לימון מעל העוף ומגישים עם אטריות אורז או אורז לבן.
>> בשבוע שעבר הכנו ניוקי יפהפיים עם עגבניות ובייבי מוצרלה
>> כל המתכונים לסוכות