המצרכים (4 מנות):לאסקלופים:
לציפוי:
לטיגון:
אופן ההכנה:1 שוטפים את פרוסות חזה העוף ומניחים במסננת עד שהם מסיימים לטפטף. 2 בקערה בינונית מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל. 3 מניחים את פרוסות חזה העוף בקערה ומערבבים כך שהטעמים יחדרו היטב. מניחים למשך 20 דקות בטמפרטורת החדר (או במקרר, אם חם). מערבבים אקראית. 4 מכינים צלחת עמוקה ובה ביצה טרופה. 5 מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הציפוי: קוואקר, קמח ושומשום. מעבירים לצלחת שטוחה. 6 מחממים שמן קנולה או תירס בגובה 1-2 ס"מ במחבת על אש גבוהה. 7 מוציאים פרוסת חזה עוף מהמִשרֶה, טובלים בביצה הטרופה וטובלים בתערובת הציפוי. 8 כשהשמן חם מכניסים את פרוסת חזה העוף המצופה ומנמיכים לאש בינונית-גבוהה. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה בינונית. מוציאים בעזרת כף שטוחה מחוררת ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מייד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |