המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 שמים בקערה את הקוואקר, הסוכר, הקמח, החמאה, השוקולית, הקינמון והשקדים. יוצקים את המים החמים ומערבבים היטב בידיים, עד לקבלת בצק חלק אחיד ונעים. 3 יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל כ-3 ס"מ, ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים על מרחק של כ-3 ס"מ אחד מהשני. 4 פורסים על התבנית נייר אפייה נוסף, ומועכים בעזרת מערוך או בידיים עד שהעוגיות מגיעות לעובי של כ-1 ס"מ.\ 5 אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות מופרדות בקלות מהנייר (שימו לב שהן לא נחרכות מהצדדים). 6 מוציאים, מקררים ומגישים עם תה צמחים. בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל >> בשבוע שעבר הכנו פסטרמה מהירה מחזה עוף
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |