
קציצות ברוטב כמון ולימוןמוסיפים לקציצות לחם בשביל המרקם? נסו להוסיף במקום קוואקר, שגם מוסיף ערכים תזונתיים גבוהים יותר וגם גורם להן להיות רכות רכות![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל החומרים ולשים מעט את העיסה. מכסים ומניחים במקרר לחצי שעה. 2יוצרים מהעיסה קציצות בינוניות. מחממים מעט שמן במחבת רחבה בעלת מכסה. מטגנים את הקציצות מספר דקות עד להשחמה, הופכים ומשחימים גם את הצד השני. 3מערבבים את כל חומרי הרוטב. יוצקים את הרוטב סביב ועל הקציצות, מביאים לרתיחה. מעבירים לאש קטנה, מכסים ומבשלים ברתיחה עדינה חצי שעה. 4מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים. הכנתם? ספרנו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |