כתף טלהמנה עיקרית מיוחדת ועסיסית שלא תצליחו לעמוד בפניה, עם ירקות ורוטב עשיר
גולן ישראלי
| תנובה
| פורסם 14/03/13 08:34
![]()
צילום: דניאל לילה, תנובה
|
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים במחבת שמן זית עד שממש מתחיל להוציא אדים, "סוגרים" את נתח הטלה מכל הצדדים ומוציאים הצידה. 2 באותה מחבת ממשיכים וצולים את ירקות השורש לפי סדר הקושי שלהם (בצל, שום, גזר, שורש סלרי, כרשה). 3 מוסיפים תימין, מעט רסק ויין אדום. מתבלים, כולל הסוכר, ומכסים את הסיר. 4 מעבירים לבישול בתנור כ-3 שעות. לאחר כ-3 שעות מוציאים את הבשר לכלי הגשה. 5 מסננים את הנוזל מהירקות, מעבירים לסיר ומביאים לרתיחה איטית עד קבלת רוטב. מגישים את הבשר עם הרוטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |