
קדירת עוף, זיתים ועגבניות שריכרעי עוף אפויות ומושחמות עם המון תוספות טעימות שרק שמים בתנורבני סיידא|פסח ברגע, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן| פורסם17/03/1316:16 ![]() צילום: פיליפ מטראי, פסח ברגע, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. מסדרים את הכרעיים בתבנית רחבה ועמוקה עם העור כלפי מעלה. מורחים את הכרעיים בשמן הזית ומתבלים במלח ובפלפל. 2מפזרים בין הכרעיים את יתר המרכיבים, מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום ואופים שעה. מסירים את הכיסוי ואופים 25 דקות נוספות עד שהעוף ישחים. מגישים חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |