פילאף פרגיות ופירות מיובשיםתבשיל אורז עשיר מסורתי עם פירות יבשים, פרגיות, ירקות ועשבי תיבול
בני סיידא
| פסח ברגע, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן
| פורסם 17/03/13 16:40
![]()
צילום: פיליפ מטראי, פסח ברגע, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן
|
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר רחב את שמן הזית. מוסיפים את הבצל והגזר ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים 5 דקות. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית 15 דקות. 2 מוסיפים לסיר את יתר המרכיבים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה 20 דקות. 3 מסירים מהאש ומשהים 15 דקות. מערבבים את תכולת הסיר ומפזרים מעל את הפיצוחים. מגישים חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |