קדירת עוף בפלפלים, זיתים וייןכרעי עוף בתיבול פיקנטי עם זיתי קלמטה, עגבניות מיובשות ועוד המון דברים טובים
בני סיידא
| פסח ברגע, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן
| פורסם 17/03/13 16:25
![]()
צילום: פיליפ מטראי, פסח ברגע, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים במחבת גדולה את שמן הזית ומטגנים את הכרעיים 4-2 דקות מכל צד עד להזהבה. מסדרים את הכרעיים בשכבה אחת בתבנית אפייה עמוקה. 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. מוסיפים למחבת את יתר המרכיבים פרט ליין, ומטגנים תוך ערבוב כ-12 דקות עד שנוצר תבשיל סמיך. מעבירים לתבנית ומוסיפים את היין. 3 מכסים התבנית בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום ואופים כשעה. מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה ואופים חצי שעה נוספת, עד שהעוף עשוי לחלוטין והתקבל בתבנית רוטב סמיך וטעים. מגישים חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
![]()
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |