קציצות פרסה לפסחקציצות כרשה הן אחת מהמנות הראשונות הכי אהובות בליל הסדר. אם אצלכם היא לא חלק מהסדר, יש לכם עוד זמן לתקן את המעוות. מתכון משפחתי שאי אפשר להפסיק לחטוף
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
את ההודו אפשר להחליף בכל בשר אחר שאוהבים, ואפילו לוותר אם רוצים גרסה צמחונית. מי שרוצה לא להתעסק עם הפרסה, יכול לקנות אותה מוכנה וקפואה מראש. המצרכים (35 מנות):
אופן ההכנה:1 מנקים את הפרסה - מסירים את הקצה חותכים לאורך וקוצצים לחתיכות קטנות. מכניסים לקערה עם מים, ושוטפים היטב מהחול. 2 מבשלים את הפרסה כשלושת רבעי שעה. מסננים היטב וברגע שהיא מתקררת סוחטים אותה היטב משאריות המים. 3 מעבירים למעבד המזון ומוסיפים את הביצים, המלח, הפלפל והבזיליקום ומעבדים. אפשר להפסיק את פעולת המכשיר אחרי שהכל קצוץ היטב. 4 מעבירים לקערה ומוסיפים את הבשר וקמח המצה. מערבבים היטב ויוצרים קציצות. 5 מטגנים בשמן כ-2-3 דקות מכל צד עד שמזהיב. * כלים: ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ, רחוב זבולון 28, תל אביב הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> רוצים לזכות בסט סירים חדש? לחצו כאן ושלחו לנו מתכון מנצח לפסח! |