המצרכים (65 מנות):
אופן ההכנה:1 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים יחד שמן קוקוס, סוכר לבן, סוכר חום, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אוורירית ואחידה.2. מנקים את שולי קערת המיקסר בעזרת לקקן ומוסיפים את הביצים אחת-אחת, תוך ערבול בין הוספה להוספה, עד שהן נטמעות בתערובת.3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס וממשיכים לערבל במהירות נמוכה-בינונית רק עד שמתקבלים גושי בצק.4. מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ומאחדים. עוטפים בנילון נצמד ומצננים במקרר במשך כ-1/2 שעה.5. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.6. לוקחים פיסות בצק ומגלגלים לעיגולים קטנים בגודל של אגוז מלך ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מכמות הבצק יוצאות כ-60-70 עוגיות בגודל בינוני.7. אופים את העוגיות במשך כ-10-12 דקות או עד שהן מזהיבות ומתייצבות.8. מצננים לחלוטין ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס שוקולד וחמאת בוטנים * בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט |