מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

סורבה אסאי של תחילתה של שנה

גלידה מפרי האסאי האקזוטי, כדי להתחיל שנה מתוקה כמו שצריך

|mako אוכל| פורסם19:22
סורבה אסאי של תחילתה של שנה (צילום: אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל)
צילום: אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (10 מנות):

  • בלנדר חזק עם מתקן של 2 ליטר
  • 2 מנגו בשלים
  • 4 בננות
  • כף שמן קוקוס
  • 2 חבילות אסאי
  • 20 קרחונים
  • כפית פולי קקאו טחונים אורגנים
  • חצי כוס קשיו טחונים גס
  • 2 כפות סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1מסירים את קליפת המנגו והבננה.

2מוסיפים את כל המוצרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il