
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את כל הירקות. 2משרים את האצות במים פושרים לרבע שעה, שוטפים היטב ומייבשים במסננת. 3מקלפים בקולפן ג'וליאן את המנגו או הגזר לרצועות דקיקות, קוצצים את עלי הנענע והגרגיר. 4מערבבים את כל החומרים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלתהמתחם לשינוי– מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |