מאפינס שוקולד לבן ודובדבניםשוב לא התאפקתם וקניתם קופסה גדולה של דובדבנים? אז לפני שאתם מנשנשים את כולם מול הטלוויזיה - קבלו את ההצעה שלנו לעוגות אישיות סופר-טעימות, שמשלבות דובדבנים ושוקולד לבן באופן פשוט גאוני
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 08/07/15 07:00
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את הביצים, הרוויון, תמצית הווניל והמרגרינה המומסת. 3 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח, הסוכר והשוקולד צ'יפס. מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים קלות. 4 מאחדים בעדינות את תכולת שתי הקערות. 5 שופכים את התערובת לתבנית מאפינס מרופדת בעטרות נייר ואופים כ-20-25 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים מעט מלמעלה וקיסם שנועצים בהם יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים. לבלוג של שרית - מיס פטל |