המצרכים :לבצק:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכינים את הקלתית: מפוררים את העוגיות לפירורים. מערבבים עם שאר חומרי הבצק לתערובת אחידה ורטובה ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות של תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. >> לכל המתכונים לפסח>> בקרו בבלוג של אינס שילת - תיק אוכל 2. מעבירים למקפיא לחצי שעה ובינתיים מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. אופים 10 דקות ומצננים עד שהקלתית קרה לגמרי.3 מכינים את המלית: מקציפים יחד את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר, כוס החלב והפודינג לקרם. מוסיפים את הגבינה לתוך הקרם ומקפלים אותה בעדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה. 4 ממלאים את הפאי בציפוי ומעבירים ללילה במקרר או ל-4 שעות במקפיא להתייצבות. 5 הציפוי: ממיסים את השוקולד, טובלים כפית בשוקולד ומזלפים בעזרתה פסים בצורה לא מסודרת מעל הפאי. |