שוקי עוף עם קרם פלפליםשוקי עוף אפויות בקרם פלפלים צרפתי, ומוגשות עם אורז בסמטי. הצלייה הארוכה ומעטפת המיונז העסיסית מבטיחות מנה רכה, טעימה ומקורית![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1 קולים את הפלפלים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. 2 מוציאים, מקלפים בזהירות, מנקים מגרעינים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את הבצל, השום, התימין, המלח והפלפל, וטוחנים. מוסיפים את המיונז וטוחנים שוב. 3 מורחים את קרם הפלפלים על שוקי העוף ומשרים לילה במקרר. 4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-30 דקות, מורידים את החום ל-170 ואופים עוד שעה. 5 מגישים מעל הר של אורז ויוצקים את הרוטב שנשאר מעל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |