שניצל הודו במילוי עשבי תיבולמנה מקסימה, מקורית ובעיקר טעימה, עם מיונז ששומר על העסיסיות ועשבים שמוסיפים טריות![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את עשבי התיבול, כף מיונז, פפריקה, מלח ופלפל. 2 מניחים שניצל על משטח עבודה יוצרים חתך לרוחב החזה (כיס) ומכניסים כפית מתערובת עשבי התיבול. 3 מורחים במיונז ומצפים בפירורי לחם. מטגנים 2-3 דקות מכל צד, או עד הזהבה. • לא רוצים לטגן? אפשר להניח את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה ולאפות ב-180 מעלות 8-10 דקות מכל צד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |