המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 שמים את העדשים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד דקה, עד שהעדשים מתרככות מספיק להיות אכילות אבל נשארות פריכות (אל דנטה, כמו פסטה). מסננים ושוטפים במעט מים קרים. 2 מערבבים את כל חומרי הרוטב ומניחים בצד. 3 חוצים את האבוקדו לאורך, מוציאים את הגלעין, מחלצים את בשר האבוקדו עם כפית וחותכים לקוביות בגודל בינוני. מעבירים לקערה. 4 מוסיפים את העדשים המבושלות ואת שאר המצרכים לסלט. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. מגישים מיד. >> בפעם הקודמת הכנו עוף צלוי במיונז |