פילה דניס ברוטב עגבניות חמאתילשף אבי ביטון יש משהו בשבילכם: מתכון לדניס חמאתי וחמצמץ עם עגבניות קטיפתיות, שאין מתאים ממנו להעשיר את שולחן החג. מעט מצרכים, מעט עבודה - ויש לכם מנה טעימה, מרשימה וקלה להכנה
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מתבלים את פילה הדג במלח ופלפל. 2 ממיסים 2 כפות ממרח חמאה במחבת וצורבים את הדג כדקה מכל צד. מתחילים מהצד של העור, מצמידים אותו למחבת בפעולת "גיהוץ" כדי למנוע התכווצות של העור, ואז הופכים. 3 מוסיפים למחבת את העגבניות, התימין והשום ומטגנים כדקה נוספת. בעדינות על ממרח החמאה | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל4 סוחטים פנימה את הלימון ומוסיפים את פרוסות הלימון. מתבלים במלח, מנמיכים את הלהבה ומחליקים פנימה 2 כפות גדושות ממרח חמאה. מערבבים. 5 מסירים את המחבת מהאש, ממשיכים לערבב ונזהרים שממרח החמאה לא יתפרק. מגישים. שף אבי ביטון הוא שף LURPAK בישראל
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|